Overslaan naar inhoud

Zwaar metaal bij Lisman Forklifts

Scherm­afbeelding 2024-06-21 om 16.26.34

Lisman Forklifts is een van de grootste resellers van gebruikte heftrucks, met een internationale klantenkring. Vroeger kwamen klanten van over de hele wereld naar IJsselstein om de machines persoonlijk te inspecteren. Maar tegenwoordig is dat niet meer haalbaar. De verkoop gebeurt nu voornamelijk online, wat betekent dat de kwaliteit van de foto's cruciaal is. Hier kwamen wij in beeld.

We hebben een fotostudio ontworpen en gebouwd die specifiek is afgestemd op de behoeften van Lisman Forklifts. Deze studio is niet zomaar een standaard fotostudio – het is een high-tech ruimte met een heavy duty draaiplateau die tot 12 ton kan dragen. Dit maakt het mogelijk om zelfs de grootste heftrucks volledig te fotograferen, van alle kanten. Dit zorgt ervoor dat klanten precies kunnen zien wat ze kopen, zonder verrassingen.

Transparantie boost verkoop
Voor Lisman Forklifts heeft het effect. Door de gedetailleerde foto's kunnen zij de gebruikte heftrucks op een transparante manier presenteren aan hun klanten. Ze proberen de heftrucks niet mooier te maken dan ze zijn, maar wel zo duidelijk mogelijk te zijn in de informatie. Dit vergroot het vertrouwen van de klant en verbetert de klanttevredenheid. Bovendien onderscheiden ze zich hiermee van hun concurrenten, wat hun premium positie op de markt rechtvaardigt.