Overslaan naar inhoud

Over ons

Wij zijn een fris team van creatieven, strategen, techneuten en communicatiespecialisten. Daarnaast zijn we de trotse derde generatie in een familie van beeldmakers en studiobouwers. Ondertussen is die familie wel uitgebreid hoor, je zou ons een samengestelde familie kunnen noemen. Maar de waarden van een familie zijn voor ons nog steeds belangrijk. Zo gaan we samenwerkingen aan voor de lange termijn. We willen zo snel mogelijk resultaat zien, maar het moet op een duurzame manier. 

We maken professionele contentcreatie makkelijk en toegankelijk. Of het nu gaat om het opzetten van een gloednieuwe studio of het optimaliseren van een bestaande studio, we hebben de kennis in huis om met onze studio's naadloos te integreren in alle marketingstrategiën. En als die er nog niet is, dan helpen we om het op te tuigen. 

We hebben een gevarieerd klantenbestand, van grote organisaties en bekende merken tot ambitieuze, groeiende bedrijven. Al onze projecten zijn maatwerk en voor al onze klanten zijn we een partner. Onze studio's groeien mee met de klant. En als die groei iets sneller gaat dan verwacht, dan kunnen wij zelf ook nog bijspringen. Daar zijn we tenslotte mee opgegroeid!

Frequently Asked Questions

Wat zijn de voordelen van een eigen videostudio?
  • Bespaar kosten: Je bespaart op de kosten van het inhuren van externe videoproductiebedrijven.
  • Meer controle: Je hebt volledige controle over de creatieve inbreng en het productieproces.
  • Flexibiliteit: Je kan de studio gebruiken wanneer je wilt. Iets in het nieuws geweest waar je snel op wil reageren? Dat kan gelijk, zonder te wachten op anderen.
  • Eenvoudig: Jouw medewerkers kunnen eenvoudig video's opnemen zonder technische kennis. Dat hebben we vooraf allemaal al ingesteld. 
Kan ik mijn videostudio ook gebruiken voor webinars?

Ja, dat kan zeker. Met de juiste apparatuur en software kan je jouw videostudio gebruiken om webinars te geven.

Bieden jullie ook ondersteuning bij het inrichten en gebruiken van de videostudio?

Ja, dat is precies wat we doen. Bijna geen enkel project is hetzelfde, dus bijna al onze projecten zijn maatwerk. We stellen de juiste apparatuur samen, ontwerpen een decor en richten de studio in. Daarna moeten jullie eigen mensen gaan werken in de studio, dus helpen we met trainingen en creatieve en technische ondersteuning. En als er nieuw personeel moet worden aangetrokken, kunnen wij tijdelijk de capaciteit leveren om de studio te bemannen.

Wat zijn de kosten van een videostudio?

De kosten van een videostudio variëren afhankelijk van de apparatuur die nodig is en de grootte van de studio. Op basis van onze gesprekken kunnen we een instapstudio ontwerpen of een high-end studio.

Wat voor studio's bouwen jullie?
  • Fotostudio's

Reclamefotografie, productfotografie, 360º fotografie, fashionfotografie. Hier kan de nadruk liggen op creativiteit (flexibiliteit) of hoge volumes, maar altijd met consistentie van de output. We richten studio's in waar de creatiefste art directors naar hartelust kunnen losgaan, tot studio's waar iedereen op de knop kan drukken voor hetzelfde resultaat.

  • Film en videostudio's

Commercials, bedrijfsvideo's, instructievideo's en live-broadcasts. In een filmstudio ligt de lat hoog als het gaat om apparatuur en inrichting. We richten de studio's in met het oog op de toekomst en we houden rekening met de akoestiek. 

  • Podcaststudio's

Publiceer podcasts met een betere kwaliteit en met minder inspanning. De inrichting van de opnamestudio, de akoestiek van de ruimte en de kwaliteit van de opnameapparatuur bepalen hoe goed de audio is. Zeker als er meerdere sprekers zijn is het van belang om te beschikken over de juiste materialen om een professionele uitzending te maken en af te mixen.

Klaar voor betere content?

Contact