Overslaan naar inhoud

De Studiobouwers

Voor bedrijven die zélf professionele video's, foto's en podcasts willen produceren

Bespaar kosten

Het produceren van content hoeft niet uitbesteed te worden aan dure reclamebureau's of externe studio's, wat resulteert in een forse kostenbesparing.

Betere kwaliteit

Door te investeren in een in-house studio, met productieplan, goede gear en solide training van het studioteam, wordt de kwaliteit van alle content een zekerheid.

Reageer sneller

Het maken van content wordt laagdrempelig, waardoor jouw bedrijf sneller kan reageren op trends, nieuws of gebeurtenissen.

Studio inrichting en installatie

Studio inrichting en installatie

Wij ontwerpen de studio met hoogwaardige apparatuur - camera's, licht, geluid - en we ontwerpen een decor dat past bij jouw merk.

Productiestrategie

Productiestrategie

We stellen een effectief productieplan op dat aansluit bij jouw team, jouw marketingdoelen en jouw planning. Zo zorgen we voor een vlot en efficiënt productieproces, zodat jouw team zich kan concentreren op het creëren van content die aansluit bij de doelgroep.

Creatieve strategie en art direction

Creatieve strategie en art direction

Ons team helpt bij het vormgeven van de creatieve visie door strategisch advies en art direction. We helpen bij het ontwikkelen van een consistent merkbeeld en het creëren van visueel aantrekkelijke content die jouw doelgroep aanspreekt en activeert.

Continuïteit op elke dienst (SLA)

Continuïteit op elke dienst (SLA)

We bieden een Service Level Agreement (SLA) die zorgt voor continuïteit op alle services. Dit betekent dat we klaarstaan om ondersteuning te bieden, technische problemen op te lossen en te zorgen voor regulier onderhoud en optimalisatie. Hierdoor kan je erop vertrouwen dat er altijd content geproduceerd kan worden.

Televisiekwaliteit binnen handbereik

Elke organisatie maakt content. Maar lang niet alle content is op hetzelfde niveau. Alles uitbesteden aan een reclamebureau of externe locatie is duur en vaak onhandig, je moet toch zelf ook wat kunnen maken? Daar komen wij om de hoek. 

Met een eigen studio kan je zoveel content opnemen als je wil. We bouwen studio's die werken met 'een grote rode knop', waarin alles vaststaat en er eigenlijk niets mis kan gaan. En we bouwen studio's waarin de meest creatieve geesten alle vrijheid krijgen die ze willen. En alles daartussenin. Uiteindelijk draait het om het eindproduct, en dat je die content met eigen mensen kunt maken. 

Zoals bijvoorbeeld bij Lisman:


Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Vraag een inspiratiesessie aan!

Contact

Recente posts